XXVII PAELLA D'INICI DE CURS I HOMENATGE JUBILATS 15-16



Benvolguts i benvolgudes;

El proper dijous 8 de setembre a les 14.30h celebrarem la XXVII  Paella d'inici de curs a l'EBM Els Pins  ubicada al carrer Pirineus 4.

Com cada any, el Casal del Mestre us convida a participar en l'acte d'homenatge als professors jubilats d'aquest curs passat a les 13.30h, que per raons d'espai es realitzarà l'IES TERRA ROJA, ubicat al carrer Circumval·lació 45-57.

Aquesta  XXVII edició  la celebrarem amb la presència de Pilar Gargallo presidenta de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica.

La “Paella” tornarà a ser un lloc de trobada i germanor per  iniciar el curs escolar de la comunitat educativa de la nostra ciutat.

Abans, es celebrarà l’acte d’homenatge i reconeixement al professorat que, durant aquest curs, s’ha jubilat a la nostra ciutat. Aquest acte emotiu és un reconeixement per part de la ciutat i el Casal del Mestre d’aquelles persones que durant molts anys han format a tants i tants alumnes, no tan sols en l’àmbit dels coneixements sinó també en la transmissió i formació de valors.

Des del Casal del Mestre us animem a participar en la tradicional trobada.

Salutacions i bon inici de curs.

IMPORTANT: Cal confirmar l'assistència  abans de DIMECRES 7 de setembre mitjançant aquest  FORMULARI o al mail del Casal (casalscg@gmail.com)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada